מקבלים ומה ועכשיו מה? כמובן שולפים את הטלפון ומתחילים לתקתק. השאלה היא אם אתם מאנשי ה- AS IS או שאתם משנים, עומדים על הכיסא ומשנים את הקומפוזיציה עד שייראה מושלם?
הצלמת יעל בונפיס עם כמה טיפים שיגרמו לצילום החובבני שלכם לקבל עוד המון לייקים ברשתות החברתיות:
1. שבו במקום מואר– בלי אור האוכל שלכם יראה פשוט מסכן. ואל תעיזו להפעיל עליו פלאש, כל הצבעים הטבעיים ייעלמו ואתם פשוט תקבלו תמונה אחרת לגמרי מהמציאות.
5. הסכו"ם– איזה בן סורר ומורה הוא נכון? תמיד השאלה הגדולה היא היכן למקם אותו. נסו או לא לשלב אותו בכלל או לשלב אותו בדרך מעניינת יותר מסתם מונח על הצלחת. קיבלתם פסטה? סלסלו אותה על גבי המזלג ואז תצלמו. יש 2 צלחות? מקמו את הסכו״ם בזויות נגדיות שיהיה מעניין בעין. תניחו מזלג הפוך או מציץ, ואולי תחת המפית? העיקר תסתכלו טוב טוב על התמונה ותוודאו שהסכו״ם מדבר באותה שפה של הפריים שלכם.
בתאבון!!
בואו לעקוב אחרי יעל בונפיס המוכשרת: