טיפים מקצועיים לצילום אוכל חובבני|
פוסט אורח: יעל בונפיס

מקבלים ומה ועכשיו מה? כמובן שולפים את הטלפון ומתחילים לתקתק. השאלה היא אם אתם מאנשי ה- AS IS  או שאתם משנים, עומדים על הכיסא ומשנים את הקומפוזיציה עד שייראה מושלם? 
הצלמת יעל בונפיס עם כמה טיפים שיגרמו לצילום החובבני שלכם לקבל עוד המון לייקים ברשתות החברתיות: 

1. שבו במקום מואר– בלי אור האוכל שלכם יראה פשוט מסכן. ואל תעיזו להפעיל עליו פלאש, כל הצבעים הטבעיים ייעלמו ואתם פשוט תקבלו תמונה אחרת לגמרי מהמציאות. 

2. תנקו את השטח– תעיפו את כל המפיות המקומטות, הקיסמים והטלפונים מהשולחן. לא צריך היסחי דעת מיותרים כי מה שחשוב זה האוכל, המסעדה ותחושת ה- FOMO שאתם רוצים לייצר. 
3. הישארו אותנטיים– נסו להעביר את החוויה כפי שהיא, מנקודת מבט של אדם שזה עתה קיבל את האוכל שלו ועל זה הוא מסתכל. אנחנו צריכים להרגיש כאילו זה אנחנו אלה שמסתכלים וזה מה שאמור להעניק לנו את החשק להחליף אתכם ברגע זה.
4. מסתבכים עם הקומפוזיציה? מקמו את האוביקטים לפי משולשים.

 

לעבוד במשולשים
צילום שולחן על פי שיטת המשולשים. קרדיט לתמונה: יעל בונפיס

5. הסכו"ם– איזה בן סורר ומורה הוא נכון? תמיד השאלה הגדולה היא היכן למקם אותו. נסו או לא לשלב אותו בכלל או לשלב אותו בדרך מעניינת יותר מסתם מונח על הצלחת. קיבלתם פסטה? סלסלו אותה על גבי המזלג ואז תצלמו. יש 2 צלחות? מקמו את הסכו״ם בזויות נגדיות שיהיה מעניין בעין. תניחו מזלג הפוך או מציץ, ואולי תחת המפית? העיקר תסתכלו טוב טוב על התמונה ותוודאו שהסכו״ם מדבר באותה שפה של הפריים שלכם.

6. לא פחות חשוב– אל תיקחו את הזמן. תנו למוח שלכם להבריק אבל אל תשכחו שבאתם לאכול, להינות ולבלות. האוכל שלכם מתקרר!
בתאבון!! 
 
סכו״ם נגדי
העמדת סכו"ם באופן נגדי. קרדיט: יעל בונפיס

בואו לעקוב אחרי יעל בונפיס המוכשרת:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לפינה הראשונה: איך מצלמים אוכל לא פוטוגני: לינק
מתלבטים מה ללבוש ליום צילום אישי או מקצועי? כל התשובות והטיפים פה: לינק

תגובות

השארת תגובה

אומרים שהניוזלטר שלנו הוא אחד המעניינים שיש..
רוצה לבדוק בעצמך?

אומרים שהניוזלטר שלנו 
הוא אחד המעניינים שיש..
רוצה לבדוק בעצמך?   

דילוג לתוכן